Vakantiekriebels?

Boek 100% veilig bij Reizen Gies

Droom jij al van een reis tijdens de krokusvakantie, een deugddoende portie zon tijdens de paasvakantie of – eindelijk – die langverwachte familievakantie in de zomer?

Contacteer ons om concrete plannen te maken. Boeken via Reizen Gies is 100% risicovrij. Het is zelfs een goed idee, want zo ben jij al zeker van je plaats als straks iedereen weer op vakantie wil.

Als het reisadvies voor jouw bestemming positief blijft en alles kan doorgaan, dan vertrek je zoals gepland op reis. Natuurlijk helpen we je met alle nodige formaliteiten. Extra formulieren invullen? Daar merk je bij Reizen Gies niets van.

Kan je toch niet naar je geboekte bestemming? Dan zoeken wij een evenwaardig alternatief, of we stellen je reis nog even uit. Bij ons ben je nooit je geld kwijt: dat garanderen we.

En we stellen je graag gerust: het is perfect veilig om nu te reizen. Alle coronamaatregelen worden strikt opgevolgd door de hele reissector. In de geopende hotels ben je nu meer dan ooit welkom.

Maak een afspraak via onze online kalender of bel ons 09 360 50 87

 

Book an appointment with Reizen Gies using Setmore

Finca Cortesin, een stukje hemel op aarde! Reizen in coronatijden... Na een aantal zware en hectische maanden toch besloten om zelf eens te testen hoe reizen echt aanvoelt in deze tijden. Bestemming? Finca Cortesin in Casares in Spanje, verkozen tot een van de beste hotels van Europa! LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Argentinië, van gletsjer tot woestijn... Dagboek van een prachtige rondreis Argentinië is een uniek samenspel van alle mogelijke landschappen. Van de tropische watervallen van Iguazú, het rijke dierenleven in Península Valdés tot de ijsvelden en gletsjers van Patagonië. Dit alles wordt overgoten met de indrukwekkende stilte van de natuur. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Centerparcs De Eemhof Weekendje weg... Center Parcs De Eemhof is het nieuwe jaar goed begonnen! Het park is bezig met een grondige renovatie en er staan een heleboel vernieuwingen op het programma! LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Peru, het mooiste land ter wereld? Het land van contrasten Het land van contrasten, van adembenemende landschappen, hoge besneeuwde bergketens, een kustwoestijn, het Amazonewoud, hoogtemeren, diepe canyons ... LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Roadtrippen door Oman, het land van dadels, 'wadis' & 'omani'! Van de oase naar de woestijn Oman, het land van dadels, olie, wadis en de traditionele omani koffie. We overnachtten in een echt tentenkamp, we deden zot doen op een quad, genoten van de uitgestrektheid van de woestijn, ... Het maakte ons allemaal even stil… LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Kriebels in de buik in Phantasialand Adrenalinekicks zonder wachtrijen Geen communie- of lentefeest meer, maar een pretpark 3-daagse als alternatief. Persoonlijk geen zin in de commerciële aanpak van Disneyland. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Cadzand, elke dag een mooie dag Foodie midweek Net over de grens, aan de andere kant van de Zwinbedding, ligt de mooie Zeeuwse kustplaats Cadzand. Voor wie op zoek is naar actie en beweging, genoeg heeft aan zon, zee, strand of eerdere de culinaire geneugten wilt opzoeken. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL REIZEN-GIES-Boho_in-Soho New York echt beleven Boho in soho In Soho leef je wel mee in een miljoenenstad maar blijft alles nog op mensenmaat. Er valt ook heel veel te beleven zowel overdag als ‘s nachts wanneer alle bars elkaar overtroeven in gezelligheid. Ook op het vlak van restaurantjes vind je er zowat de hele wereldkeuken. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL

Terug thuis. Alles goed verlopen. Bedankt voor de ‘reis op maat’ Annelies! Je wist perfect wat we nodig hadden en waar we moesten zijn!

– ELLEN B.

Voor een reis op maat moet je zeker eens passeren bij Reizen Gies Zeer goede service en vriendelijk onthaal.

– EDDY D.S.

Indien u op reis wil gaan zonder zorgen , een bestemming die voldoet aan al uw verlangens dan bent u hier op het juiste adres! Gewoon perfect!

– VÉRONIQUE V.D.

Zin gekregen
in uw droomreis?

REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Annelies-Gies
REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Team-Lynn