CORONA …
Op reis? Natuurlijk!

Het is een goed idee om nu een reis te boeken. Qué? Ja, je leest het goed: als je nu een reis boekt via Reizen Gies, heb je niets te verliezen. Ofwel kan je – eindelijk! – op reis, ofwel krijg je gewoon je geld terug. Drie redenen om snel eens langs te gaan bij dit Zottegemse reisbureau.

1. Reizen Gies speelt kort op de bal

“Wij houden de wisselende reisadviezen nauwgezet in de gaten”, aldus Annelies van Reizen Gies. “Zo kunnen we enorm kort op de bal spelen en bijvoorbeeld op woensdag boeken voor het weekend erop. Je reserveert bij ons met een gerust hart een deugddoende citytrip of een weekje zon naar een stad of streek met de juiste kleurcode én zonder dat je achteraf in quarantaine moet. Bovendien vullen wij alle documenten in die er nu zijn bijgekomen: zo hoef jij je om die extra administratie geen zorgen te maken.”

2. Liever lokaal? Ga voor de leukste adressen in eigen land

Wist je dat je bij Reizen Gies ook terechtkan voor originele uitstappen in eigen land? “Wij inspireren onze klanten graag met leuke activiteiten die je niet vindt in standaardbrochures. En ons aanbod is ruim: wil je naar de Ardennen, de zee of op citytrip? Wij plannen voor jou een verblijf in een fijn hotel of een leuke B&B, boeken er desgewenst een gastronomisch etentje bij, geven je tips mee voor wandel-, fiets- of shoppingroutes… En tegenwoordig moet je natuurlijk overal reserveren: ook dat nemen we graag voor onze rekening. Zo ben je zeker van tickets voor de musea, pretparken of andere activiteiten die je wil meepikken. Trouwens: bij Reizen Gies zijn we ook op de hoogte van de beste prijzen. En vaak kunnen wij prijzen bieden die lager liggen dan op boekingssites.”

Bij ons ben je nooit je geld kwijt:
ofwel ga je op reis, ofwel betalen
we je terug. Dus waarom nog wachten?

3. Reserveer zorgeloos voor volgende zomer

Nu al een reis boeken voor volgende zomer lijkt risky business, maar niets is minder waar. Het is zelfs slim om nu al je reis voor volgend jaar te boeken. “Dat klopt”, bevestigt Annelies, “want zo ben je zeker van een plaatsje op jouw droombestemming. Het aanbod is namelijk beperkter geworden: er zijn minder vluchten, en jammer genoeg doorstonden ook niet alle hotels de coronacrisis. Via Reizen Gies reserveren is risicovrij: als het toerisme weer volop draait volgend jaar, dan maak jij voordelig je droomreis. Blijkt een bestemming toch nog niet toegankelijk, dan zoeken wij een evenwaardig alternatief. Maar bij ons ben je nooit je geld kwijt: ofwel ga je op reis, ofwel betalen we je terug. Dus waarom nog wachten?”

Terug thuis. Alles goed verlopen. Bedankt voor de ‘reis op maat’ Annelies! Je wist perfect wat we nodig hadden en waar we moesten zijn!

– ELLEN B.

Voor een reis op maat moet je zeker eens passeren bij Reizen Gies Zeer goede service en vriendelijk onthaal.

– EDDY D.S.

Indien u op reis wil gaan zonder zorgen , een bestemming die voldoet aan al uw verlangens dan bent u hier op het juiste adres! Gewoon perfect!

– VÉRONIQUE V.D.

Zin gekregen
in uw droomreis?

REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Annelies-Gies
REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Team-Lynn