CORONA …
Op reis? Natuurlijk!

Het is een goed idee om nu een reis te boeken. Qué? Ja, je leest het goed: als je nu een reis boekt via Reizen Gies, heb je niets te verliezen. Ofwel kan je – eindelijk! – op reis, ofwel krijg je gewoon je geld terug. Drie redenen om snel eens langs te gaan bij dit Zottegemse reisbureau.

1. Reizen Gies speelt kort op de bal

“Wij houden de wisselende reisadviezen nauwgezet in de gaten”, aldus Annelies van Reizen Gies. “Zo kunnen we enorm kort op de bal spelen en bijvoorbeeld op woensdag boeken voor het weekend erop. Je reserveert bij ons met een gerust hart een deugddoende citytrip of een weekje zon naar een stad of streek met de juiste kleurcode én zonder dat je achteraf in quarantaine moet. Bovendien vullen wij alle documenten in die er nu zijn bijgekomen: zo hoef jij je om die extra administratie geen zorgen te maken.”

2. Liever lokaal? Ga voor de leukste adressen in eigen land

Wist je dat je bij Reizen Gies ook terechtkan voor originele uitstappen in eigen land? “Wij inspireren onze klanten graag met leuke activiteiten die je niet vindt in standaardbrochures. En ons aanbod is ruim: wil je naar de Ardennen, de zee of op citytrip? Wij plannen voor jou een verblijf in een fijn hotel of een leuke B&B, boeken er desgewenst een gastronomisch etentje bij, geven je tips mee voor wandel-, fiets- of shoppingroutes… En tegenwoordig moet je natuurlijk overal reserveren: ook dat nemen we graag voor onze rekening. Zo ben je zeker van tickets voor de musea, pretparken of andere activiteiten die je wil meepikken. Trouwens: bij Reizen Gies zijn we ook op de hoogte van de beste prijzen. En vaak kunnen wij prijzen bieden die lager liggen dan op boekingssites.”

Bij ons ben je nooit je geld kwijt:
ofwel ga je op reis, ofwel betalen
we je terug. Dus waarom nog wachten?

3. Reserveer zorgeloos voor volgende zomer

Nu al een reis boeken voor volgende zomer lijkt risky business, maar niets is minder waar. Het is zelfs slim om nu al je reis voor volgend jaar te boeken. “Dat klopt”, bevestigt Annelies, “want zo ben je zeker van een plaatsje op jouw droombestemming. Het aanbod is namelijk beperkter geworden: er zijn minder vluchten, en jammer genoeg doorstonden ook niet alle hotels de coronacrisis. Via Reizen Gies reserveren is risicovrij: als het toerisme weer volop draait volgend jaar, dan maak jij voordelig je droomreis. Blijkt een bestemming toch nog niet toegankelijk, dan zoeken wij een evenwaardig alternatief. Maar bij ons ben je nooit je geld kwijt: ofwel ga je op reis, ofwel betalen we je terug. Dus waarom nog wachten?”

Finca Cortesin, een stukje hemel op aarde! Reizen in coronatijden... Na een aantal zware en hectische maanden toch besloten om zelf eens te testen hoe reizen echt aanvoelt in deze tijden. Bestemming? Finca Cortesin in Casares in Spanje, verkozen tot een van de beste hotels van Europa! LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Argentinië, van gletsjer tot woestijn... Dagboek van een prachtige rondreis Argentinië is een uniek samenspel van alle mogelijke landschappen. Van de tropische watervallen van Iguazú, het rijke dierenleven in Península Valdés tot de ijsvelden en gletsjers van Patagonië. Dit alles wordt overgoten met de indrukwekkende stilte van de natuur. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Centerparcs De Eemhof Weekendje weg... Center Parcs De Eemhof is het nieuwe jaar goed begonnen! Het park is bezig met een grondige renovatie en er staan een heleboel vernieuwingen op het programma! LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Peru, het mooiste land ter wereld? Het land van contrasten Het land van contrasten, van adembenemende landschappen, hoge besneeuwde bergketens, een kustwoestijn, het Amazonewoud, hoogtemeren, diepe canyons ... LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Roadtrippen door Oman, het land van dadels, 'wadis' & 'omani'! Van de oase naar de woestijn Oman, het land van dadels, olie, wadis en de traditionele omani koffie. We overnachtten in een echt tentenkamp, we deden zot doen op een quad, genoten van de uitgestrektheid van de woestijn, ... Het maakte ons allemaal even stil… LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Kriebels in de buik in Phantasialand Adrenalinekicks zonder wachtrijen Geen communie- of lentefeest meer, maar een pretpark 3-daagse als alternatief. Persoonlijk geen zin in de commerciële aanpak van Disneyland. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Cadzand, elke dag een mooie dag Foodie midweek Net over de grens, aan de andere kant van de Zwinbedding, ligt de mooie Zeeuwse kustplaats Cadzand. Voor wie op zoek is naar actie en beweging, genoeg heeft aan zon, zee, strand of eerdere de culinaire geneugten wilt opzoeken. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL REIZEN-GIES-Boho_in-Soho New York echt beleven Boho in soho In Soho leef je wel mee in een miljoenenstad maar blijft alles nog op mensenmaat. Er valt ook heel veel te beleven zowel overdag als ‘s nachts wanneer alle bars elkaar overtroeven in gezelligheid. Ook op het vlak van restaurantjes vind je er zowat de hele wereldkeuken. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL

Terug thuis. Alles goed verlopen. Bedankt voor de ‘reis op maat’ Annelies! Je wist perfect wat we nodig hadden en waar we moesten zijn!

– ELLEN B.

Voor een reis op maat moet je zeker eens passeren bij Reizen Gies Zeer goede service en vriendelijk onthaal.

– EDDY D.S.

Indien u op reis wil gaan zonder zorgen , een bestemming die voldoet aan al uw verlangens dan bent u hier op het juiste adres! Gewoon perfect!

– VÉRONIQUE V.D.

Zin gekregen
in uw droomreis?

REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Annelies-Gies
REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Team-Lynn