Reizen Gies is uw gids in de wereld. Als onafhankelijk reisbureau zijn we niet gebonden aan een bepaalde organisatie en kunnen we u in alle eerlijkheid adviseren over de beste opties voor uw reisvoorkeuren.

Onze aanpak

Onze service gaat verder dan het louter opzoeken, organiseren en reserveren van uw vakantie. Reizen Gies zorgt dat u voor, tijdens en na de reis op vakkundig advies en hulp kan rekenen. Indien u wilt, stellen we zelfs een totaalpakket samen: van luchthavenvervoer, huurwagen, online inchecken, toegang tot de lounge, excursies op de bestemming … Kortom: de totale beleving!

Ontdekking van uw
reisvoorkeur

Samen gaan we op zoek naar uw vakantie of reis: periode, duur, budget, voorkeuren …

Zoektocht naar
de beste mix

Ofwel bespreken we onmiddellijk al enkele opties ofwel beginnen wij onze zoektocht bij diverse operatoren.

Beslissingsfase

Samen bekijken we de gevonden opties en zoeken we naar de perfecte reis die aan uw eisen voldoet.

Boekingsfase

Wij zorgen ervoor dat uw reisdossier compleet is en alles geboekt is zodat u met een gerust hart op reis kan.

Onze specialiteiten
REIZEN-GIES-reizen-op-maat

Reizen op maat

Uw persoonlijk reisprofiel

Met een reis op maat bedoelt Reizen Gies dat we echt op zoek gaan naar wat u zoekt in een vakantie of reis. We vertrekken niet vanuit een standaard brochureaanbod maar peilen naar uw specifieke wensen en eventuele noden. Van daaruit kunnen we een persoonlijk reisprofiel afleiden waardoor we bij een selectie van professionele reisaanbieders een of meerdere voorstellen kunnen uitwerken. Bedoeling is om u een onvergetelijk moment te bezorgen. Een reis waar u nog lang aan zal terugdenken en unieke herinneringen aan overhoudt. Omdat we alleen maar inzetten op dat wat u echt wil hoeft een reis op maat niet duurder te zijn dan een standaard pakketreis.

REIZEN-GIES-op-citytrips

Citytrips

Verborgen pareltjes

Een citytrip is de ideale manier om een inspirerende stad op heel korte tijd te verkennen. Er is meestal een heel ruim standaardaanbod maar bij Reizen Gies stellen we ook hier graag iets op maat voor met minder voor de hand liggende hotels die echte verborgen pareltjes kunnen zijn. Behalve uw verblijf boeken we eventueel ook uw ideale vluchturen, een privé-taxi ter plaatse, een uniek restaurant tot zelfs uw inkomstkaartjes voor een museum. Precies zoals u het wil.

REIZEN-GIES-luxe

Luxe

Tot in de kleinste details

Een luxevakantie baadt in exclusiviteit en u geniet er van een uitmuntende service. Tot in de kleinste details is alles uitgewerkt en ziet alles er piekfijn uit. Zowel voor wintersport- als dichtbijvakanties kunt u kiezen voor meer luxe, in elk aspect van de totale beleving. En vergeet uiteraard niet de echt speciale momenten in het leven: een exotische huwelijksreis op een privé-eiland bijvoorbeeld. Overal zijn er idyllische plekken waar niets aan het toeval wordt overgelaten en u helemaal wordt ondergedompeld in ultieme decors en onnavolgbare bediening. Laat Reizen Gies die plekken voor u uitzoeken!

REIZEN-GIES-cruises

Cruises

Kleinschalig luxejacht of enorm cruiseschip

Elke cruise is anders. Of u nu kiest voor een kleinschalig luxejacht, met gastronomische maaltijden aan boord,  waarmee u Alaska gaat ontdekken of voor een een enorm cruiseschip waarop alles te vinden is, er is een formule voor iedereen en Reizen Gies zoekt de juiste cruise uit het overvolle aanbod cruises voor jou.

Met Belgen aan boord

Nederlandstalig vergezelde Hapag-Lloyd Cruises
Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Belgen’ op 7 geselecteerde vaarroutes in 2024.

Onze promoties

Heerlijk genieten – ver of dichtbij -aan zachte prijzen?
Hou onze promo-pagina in de gaten en ontdek onze kortingen.

En verder nog...

Vliegvakanties

Met een vliegvakantie koopt u het complete pakket: de vlucht, de transfer, het hotel, verzekeringen, excursies … U loopt geen risico op onverwachte gebeurtenissen en kunt beginnen genieten vanaf het moment u uw voordeur dichttrekt. Vliegvakanties komen er in alle vormen: van dichtbij tot heel ver weg, van budgetvakantie tot extra luxueus.

Rondreizen

Zowel individueel als in groep kunt u de wereld rondreizen. U maakt een keuze uit het ruime aanbod aan touroperators die deze formule aanbieden en komt zo op de meest uitzonderlijke plekken. Of u leert de lokale cultuur op een heel andere manier kennen. U vindt niet wat u zoekt? Laat Reizen Gies dan een rondreis à la carte voor u opstellen!

Autovakanties

Liever dichtbij? Met de auto naar een camping in Zuid-Frankrijk of een rondreis door Italië? Reizen Gies werkt dit voor u uit of zoekt naar de partner die een pakket in de aanbieding heeft.

Skireizen

Een wintersportvakantie met het hele gezin? Met een groep vrienden of collega’s vanop het werk? Met begeleiding of op uw eigen tempo? Het comfort van een slaapbus richting Ischgl of de vrijheid om zelf met de auto naar Livigno te rijden? Reizen Gies zoekt voor u de beste formule die het beste bij u en uw budget past.

Busreizen

Geen stress in de wagen of op het vliegtuig. De comfortabele bussen van onze geselecteere partners brengen u in alle veiligheid naar uw bestemming. Van het bruisende Parijs tot de Schotse Highlands. U kan heel Europa aangenaam doorkruisen in deze autocars met professionele chauffeurs en gidsen. Reizen Gies reserveert alvast uw zitje.

Exotische
bestemmingen

Paradijslijk witte stranden, snorkelen in azuurblauwe wateren, zwemmen met dolfijnen … Alles kan en Reizen Gies zorgt ervoor dat uw grootste droom uitkomt!

Actieve vakanties

Zin om zelf aan de slag te gaan? Wat denkt u van fietsen op Mallorca of eindeloze wandelingen in het Kroatische binnenland? Een WK match bijwonen? Voor de actieve toerist hebben wij uitdagende formules van de betere aanbieders. Laat het avontuur starten bij Reizen Gies!

Niche
Touroperators

Liever dichtbij? Met de auto naar een camping in Zuid-Frankrijk of een rondreis door Italië? Reizen Gies werkt dit voor u uit of zoekt naar de partner die een pakket in de aanbieding heeft.

Reizen zonder zorgen
doe je met reizen Gies.

– MATHIEU C.

Top service! Altijd welkom, zorgt voor het perfecte advies op maat.

– KATRIEN V.

Perfecte service, kennis van zaken en beste advies!!! Altijd met een gerust hart op reis…

– KAROLIEN D.

Zin gekregen
in uw droomreis?

REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Annelies-Gies
REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Team-Lynn