Reizen Gies is al meer dan 30 jaar een begrip in Zottegem en ruim daarbuiten. Wij bezorgen onze klanten de tijd van hun leven door onze persoonlijke service en uitmuntende reiskennis.

Als onafhankelijke en professionele speler bent u zeker van een zorgeloze totaalaanpak en objectief advies. Onze klantvriendelijkheid vindt u terug in onze ‘service with a smile’.

Onze aanpak

Door onze geïndividualiseerde aanpak denken we steeds vanuit uw belang. We peilen naar uw reisgewoonten en vakantiebehoeften en stellen u daarna pas enkele opties voor. Gaat u hierop in dan kunt u op ons rekenen om alle administratie te verwerken, u tijdens uw reis te helpen als er uitzonderlijk toch iets extra zou nodig zijn en ervoor te zorgen dat u ook geen onaangename verrassingen wachten na de reis.
Als u dat wil dan regelen we zoveel meer: van luchthavenvervoer of huurwagen ter plaatse tot reserveren van de vliegtuigplaatsen, online inchecken, uw toegang tot de lounge, excursies …

Team

Annelies Gies

ZAAKVOERDER

Lynn Van Der Schelden

ADMINISTRATIE- EN VERKOOPSMEDEWERKSTER

foto website Kariny

Kariny Verberght

ADMINISTRATIE- EN BALIEMEDEWERKSTER

Cathy Janssens

FREELANCE MEDEWERKSTER

Finca Cortesin, een stukje hemel op aarde! Reizen in coronatijden... Na een aantal zware en hectische maanden toch besloten om zelf eens te testen hoe reizen echt aanvoelt in deze tijden. Bestemming? Finca Cortesin in Casares in Spanje, verkozen tot een van de beste hotels van Europa! LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Argentinië, van gletsjer tot woestijn... Dagboek van een prachtige rondreis Argentinië is een uniek samenspel van alle mogelijke landschappen. Van de tropische watervallen van Iguazú, het rijke dierenleven in Península Valdés tot de ijsvelden en gletsjers van Patagonië. Dit alles wordt overgoten met de indrukwekkende stilte van de natuur. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Centerparcs De Eemhof Weekendje weg... Center Parcs De Eemhof is het nieuwe jaar goed begonnen! Het park is bezig met een grondige renovatie en er staan een heleboel vernieuwingen op het programma! LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Peru, het mooiste land ter wereld? Het land van contrasten Het land van contrasten, van adembenemende landschappen, hoge besneeuwde bergketens, een kustwoestijn, het Amazonewoud, hoogtemeren, diepe canyons ... LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Roadtrippen door Oman, het land van dadels, 'wadis' & 'omani'! Van de oase naar de woestijn Oman, het land van dadels, olie, wadis en de traditionele omani koffie. We overnachtten in een echt tentenkamp, we deden zot doen op een quad, genoten van de uitgestrektheid van de woestijn, ... Het maakte ons allemaal even stil… LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Kriebels in de buik in Phantasialand Adrenalinekicks zonder wachtrijen Geen communie- of lentefeest meer, maar een pretpark 3-daagse als alternatief. Persoonlijk geen zin in de commerciële aanpak van Disneyland. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL Cadzand, elke dag een mooie dag Foodie midweek Net over de grens, aan de andere kant van de Zwinbedding, ligt de mooie Zeeuwse kustplaats Cadzand. Voor wie op zoek is naar actie en beweging, genoeg heeft aan zon, zee, strand of eerdere de culinaire geneugten wilt opzoeken. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL REIZEN-GIES-Boho_in-Soho New York echt beleven Boho in soho In Soho leef je wel mee in een miljoenenstad maar blijft alles nog op mensenmaat. Er valt ook heel veel te beleven zowel overdag als ‘s nachts wanneer alle bars elkaar overtroeven in gezelligheid. Ook op het vlak van restaurantjes vind je er zowat de hele wereldkeuken. LEES HET VOLLEDIGE REISVERHAAL

Terug thuis. Alles goed verlopen. Bedankt voor de ‘reis op maat’ Annelies! Je wist perfect wat we nodig hadden en waar we moesten zijn!

– ELLEN B.

Voor een reis op maat moet je zeker eens passeren bij Reizen Gies Zeer goede service en vriendelijk onthaal.

– EDDY D.S.

Indien u op reis wil gaan zonder zorgen , een bestemming die voldoet aan al uw verlangens dan bent u hier op het juiste adres! Gewoon perfect!

– VÉRONIQUE V.D.

Zin gekregen
in uw droomreis?

REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Annelies-Gies
REIZENGIES-REISBUREAU-ZOTTEGEM-Team-Lynn